Ahad, 16 Oktober 2011

Grup Jingga 13 Fitnah RTPJ..

INI FITNAH JINGGA 13...
Nizam Sham's
‎"Kelab Jingga 13"

Awas terhadap facebook group kononnya atas nama " menuju ke Putrajaya "

Jingga 13 meminta supaya semua pihak terutama individu yang memiliki akaun facebook berhati-hati dengan individu atau perkumpulan yang menjalankan fb group yang konon atas nama " menuju ke Putrajaya " seolah-olah merupakan penyokong Pakatan Rakyat.

Jingga 13 kecewa dengan beberapa tindakan akhir-akhir ini oleh individu dan perkumpulan tertentu yang menyerang pimpinan dengan membabi buta dan menjadikan asas fitnah atas dasar prinsip dendam kesumat .

Jingga 13 akan terus mempertahankan pimpinan dan memberikan sokongan padu kepada Pakatan Rakyat sebagai tanda soladiriti dan komitmen kepada usaha muafakat mempertahankan kerajaan negeri Pakatan Rakyat dan menyokong segala usaha menuju ke Putrajaya.

Jingga 13 meminta agar para pemilik facebook Pakatan Rakyat agar mengundur diri daripada mana-mana facebook group yang konon atas nama "Menuju ke Putrajaya" tapi bersikap prejudis dan bermatlamat mengelirukan pemikiran dan menjana persepsi negatif serta seolah-olah bertindak tujuan mengagalkan segala usaha menuju Putrajaya dan didalangi oleh mereka dan parti yang menjadi musuh kepada pimpinan dan Pakatan Rakyat.

Jingga 13 meminta agar semua pemilik akaun facebook Pakatan Rakyat terus bersama-sama secara muafakat mempertahankan pimpinan , parti dan Pakatan Rakyat secara fokus serta mempertahankan kerajaan negeri Pakatan Rakyat dan dalam usaha menuju Putrajaya , menolak segala usaha jahat tersebut.

Muafakat * Prihatin * Berani
 ------------------------------------------------------------------------

INI CERITA SEBENAR JINGGA 13..


Grup Jingga 13 ini sememangnya kumpulan dalam PKR yang cuba jatuhkan Setiausaha MB Selangor Faekah Husin. Lihat saja bagaimana grup Jingga 13 ini membuka grup "KAMI DESAK FAEKAH HUSIN LETAK JAWATAN".Semalam, grup Jingga 13 ini juga memfitnah kononnya Faekah Husin memberi memorendum MPP kepada RTPJ.


Sekali lagi grup Jingga 13 ini main politik kotor terhadap Setiausaha MB Selangor.Inilah grup gunting dalam lipatan. "TINGGALKAN GRUP JINGGA 13"

Tiada ulasan: